Bursa Sınav Kolejinden Anlamlı Hediye

Bursa Sınav Kolejinden Anlamlı Hediye

9 yıl önce. / 10291 kez okundu.

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi ameliyathanesinde kullanılmak üzere akülü bir araba almak için eğitim dönemi boyunca çeşitli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Balat Kampüsü Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri amaçlarına ulaştı. Geçtiğimiz günlerde Dörtçelik Çocuk Hastanesi yönetimini temsilen İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sayın Cihat YENİGÜN  ve Müdür Yardımcısı Sayın Sultan GÜVEN ŞENDELEN ile bir araya gelen Bursa Sınav Koleji öğrencileri örnek davranışları ile beğeni topladı. Sınav Eğitim Kurumları Genel Müdürü Nihat Bingölbalı ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Şener’in de öğrencilerine eşlik ettiği etkinlikte Sınav Kolejinin duyarlı öğrencileri amaçlarının akranlarının hastane ortamında yaşadıkları gerginliği bir nebzede olsa gidermek olduğunu vurguladılar. Ameliyathaneye giderken hastalarını mutlu etmek için sedyeyi balonlarla süslediklerini paylaşan ŞENDELEN, akülü araç fikrini yakın zamanda düşündüklerini fakat Sınav’ın duyarlı öğrencilerinin kendilerinden önce davranarak hastane adına yaptıkları projelerle fikri hayata geçirdiklerini paylaştı. Sınav Eğitim Kurumlarına ve Projenin Mimarı Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencilerine ve Kulüp öğretmenleri  Lalezar Avcı ve Aysun Karanlık’a   hastaneleri adına teşekkürlerini iletti. Aynı gün sünneti için Dörtçelik Çocuk Hastanesinde bulunan hastanın yakınları, aracı ilk kullananın çocukları olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti. Bursa Sınav Koleji  Genel Müdürü Nihat Bingölbalı, çevrelerine duyarlı, yardımsever ve farkındalığı yüksek nesiller yetiştirmenin ilk hedefleri olduğunu bu konuda kendileri ile omuz omuza hareket eden velilerinin ve öğretmenlerinin en büyük destekçileri olduğunu vurguladı.