Geleneksel Bahar ve Spor Şenliğimizde Muhteşem Coşku

Geleneksel Bahar ve Spor Şenliğimizde Muhteşem Coşku

9 yıl önce. / 13686 kez okundu.

Sınav Kolejinin eğitim öğretim hayatına başladığı ilk yıldan bu yana velileri ile birlikte yazı karşılamak ve Sınav ailesini bir araya getirmek için düzenlediği şenlikler renkli ve keyifli anlara sahne oluyor.

Bu yıl da sosyal sorumluluk ve sporun desteklenmesi bilinciyle Sınav Koleji Olimpiyatlarına ev sahipliği yapan şenlik Türk Hava Kurumu, Bursa Aikido ve Judo Spor Kulübü, Kanserle Savaş Derneği, Gelişim Üniversitesi ve BKM gibi kuruluşlarının stantlarını da ağırlayarak derneklere bağış toplanmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşadı. Türkiye genelinde değerli çalışmalara imza atan sivil toplum kuruluşlarını ve yardım dernekleri yakından takip ettiklerini vurgulayan Genel Müdür Nihat Bingölbalı, öğrencilerini sosyal bilinci yüksek ve toplum sorunlarına duyarlı bireyler olarak yetiştirmek için çabaladıklarını, çocuklarının olimpiyatlar boyunca spordaki başarıları ve fairplay ruhuyla katılımcı arkadaşlarına destek olduklarını gördükçe gururlarının katlandığını ifade etti. Gün boyunca derneklerde kayıtlı sporcularla karşılaşmalar yapan Sınav Spor Kulübünün 650 Lisanslı öğrencisi keyifli maçlara imza attı. Sınav Spor Kulübü Koordinatörü ve Bursa Sınav Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Nedim Çalışkan’ın başkanlığında Sınav Koleji Proje Grubunda görevli öğretmenlerin organize ettiği karşılaşma ve şenlik etkinlikleri izleyenlerden büyük alkış aldı. Futbol, Yüzme, Basketbol ve Futbol gibi branşlarda gösteri maçları yapan sporcuların sevinci görülmeye değerdi. Sınav Koleji velilerinin  büyük ilgi gösterdiği şenlik, geleneksel uçurtma yarışması ve zumba dans ile renklendi. Sınav Ailesinin büyüklüğü ve bağlılığı ile gurur duyduklarını ifade eden Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl yeni projelerle Bursa’yı dünya şehri olma yolunda desteklediklerini, Özlüce’de faaliyete geçecek Batı Kampüsü ve 10.000’lere ulaşan öğrenci sayısı ile ailelerinin her geçen gün büyümesinden duyduğu gururu ifade etti. Eğitimin toplumu ileriye taşıyacak en önemli unsur olduğunu vurgulayan Bingöl, dernek stantlarına destek olmak için kendisi de alışveriş yaparak konukları ile yakından ilgilendi.