Sınav Koleji Öğrencilerinden Reprodüksiyon Sergisi

Sınav Koleji Öğrencilerinden Reprodüksiyon Sergisi

8 yıl önce. / 19502 kez okundu.

Bursa Sınav Koleji’nin Demirci, Kestel, Özlüce, Balat ve Mustafakemalpaşa kampüslerindeki öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen “Reprodüksiyon Resim Sergisi” Kent Meydanı AVM’de açıldı.Sergi, 16 Ocak 2017 tarihine kadar açık kalacak.

Bursa Sınav Koleji’nin tüm kampüslerinde eğitim gören resim sever ortaokul öğrencileri, tuval üzerine akrilik boya tekniğiyle resim yapmayı öğrendikten sonra uygulamalar yaparak yeteneklerini geliştirdiler. Sınavlı genç ressamlar, kendi seçtikleri ünlü ressamların hayatlarını ve eserlerini araştırarak, en çok beğendikleri eserlerinin reprodüksiyonlarını yaptılar.

Sınavlı öğrenciler heyecanla başladıkları çalışmalarını başarıyla tamamlarlarken, eserlerini Kent Meydanı AVM’de “Reprodüksiyon resim Sergisi” ile resim severlerin izlenimine ve beğenisine sundular.

Tüm veliler ile sanat severlerin ziyaretine açılan sergi, 16 Ocak 2017 tarihine kadar açık kalacak.